ING Zakelijk – alleen op werkdagen

This entry was posted by on Sunday, 24 October, 2010 at

ING Zakelijk – voorheen Postbank Zakelijk – heeft een website voor internetbankieren. Superhandig, welke bank heeft dat tegenwoordig niet? Maar de ING heeft iets wat andere banken niet hebben: regelmatige storing (en dus volledig niet werken van de website), met name in de weekenden.

Voor onze sportclub Sagittarius hebben we een mooie “Zakelijke” rekening, helemaal echt zoals dat hoort wanneer je serieus aan boekhouden doet. Maar kennelijk denkt de ING daar anders over, je kunt namelijk een groot gedeelte van de tijd slecht bij de website, met name in de weekenden.

Nou is dat voor een bedrijf misschien niet zo erg – hey, de financiele afdelingen werken ook alleen door de week en van 10:00 tot 16:00! – maar er zijn zat sportclubs, stichtingen, VvE’s en andere KvK-geregistreerde verenigingen die draaien op vrijwilligers. En, je raadt het al, die werken doorgaans door de week.

Net wanneer ik tijd heb (lees: weekend) en eens lekker de administratie wil bijwerken, werkt die #$)(%* website niet. Het lijkt haast een Christelijke website, die niet op zondag dorst te werken.

Een ding weet ik zeker, als ik voor mijn eigen bedrijf een rekening ga opzetten, doe ik dat niet bij de ING. Ik wil immers de vrijheid hebben om te bankieren wanneer het MIJ uitkomt, en laat een website daar nou eens een geweldig stuk gereedschap voor zijn!


Leave a Reply